Uluğ Bey Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : (232) 8382919
WEB https://menemenulugbeycpal.meb.k12.tr
Adres : İSTİKLAL MAHALLESİ 7506 SOKAK NO 11 MENEMEN İZMİR
VİZYON : Kurumumuzu tercih eden, mutlu ve sağlıklı bir öğrenci grubuyla eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren, sürekli planlama ve öz değerlendirmelerle kendini yenileyen, sorun değil çözüm odaklı çalışan, geleceğe umutla bakabilen elektrik ve elektronik teknolojileri, biyomedikal cihaz teknolojileri, endüstriyel otomasyon ve tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanında gerekli bilgiye ve yeterliliğe sahip, dünyadaki meslektaşları ile aynı donanımı taşıyan, kazandığı teknik bakış açısı ile birlikte insan olmanın gereği olan değerleri kaybetmeyen, çevre bilincine sahip, sağlıklı beslenen ve kendi çocuklarını da sağlıklı besleyen, sadece kendini değil tüm insanlığın geleceğini düşünen ve koruyan sağlıklı bireyleri topluma kazandırmak.”
MİSYON : “Öğrencilerin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını sağlayan bir kurum olarak; kendisini, ailesini, milletini ve tüm insanlığı önemseyen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek teknik beceriler kazanmış, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen ve bu esnada bütün canlıları ve dünyayı korumak için üstüne düşeni yapan, çevreci, kendi sağlığını koruyan, iyi beslenen, kişisel gelişimine önem veren, çalışkan, çağdaş, demokratik, laik, Atatürkçü ve Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkan öğrenci yetiştiririz. ”
BAŞARILAR :

Saatler : 9.00 - 17.00
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : İZBAN 749 428 VS
Yerleşim Yeri : EGEKENT2 ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU ARKASI
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MENEMEN MERKEZE 6,5 KM
Kontenjan Bilgileri : 580
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : -
Bilimsel Etkinlikler : -
Proje Çalışmaları : -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : -
Diğer Hususlar : Okulumuz 2017-2018 eğitim öğretim yılında öğrenci kaydına başlamış. halen ELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ Alanı - Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü Dalı,ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ Alanı - Mekatronik Dalı, BİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİLERİ Alanı -Yaşam Destek ve Tedavi Cihazları Dalı ve TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME Alanı - Yapı Tesisat Sistemleri Dalında ve Anadolu Lisesi olarak eğitim öğretime devam etmektedir.